Ενημέρωση Μελλοντικών Εκδηλώσεων

Ελπίζουμε  να είστε όλοι υγιείς και ασφαλείς σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ανυπομονούμε να σας δούμε πολύ σύντομα. Λόγω των τρεχουσών συνθηκών COVID-19, επαναπρογραμματί-ζουμε τις μελλοντικές μας εκδηλώσεις ως εξής:

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1. Βραβεύσεις μαθητών Ελληνοαμερικάνικων Απογευματινών Σχολείων. Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση του Ιουνίου 2021 για βραβεία και υποτροφίες ακυρώνεται για φέτος λόγω της πανδημίας.

2. Η επόμενη πλήρης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. Επιβεβαίωση θα γίνει αργότερα.

AGENDA

1. Η  Πρώτη Φθινοπωρινή Γενική Συνέλευση (εάν οι χώροι συγκέντρωσης είναι ανοιχτοί) θα προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί σε αργότερη ημερομηνία.

2. Γεύμα της Ημέρας των Ευχαριστιών, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 σε  εκκρεμότητα.

3. Γενικές  Εκλογές σε  εκκρεμότητα.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ  ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Ετήσια  συνδρομή μέλους του Οργανισμού Ελληνο Αμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων

Παρακαλούμε  δείτε την ετήσια κάρτα μέλους του συλλόγου μας για το έτος 2021 που σας εσωκλείουμε. Παρακαλούμε συμπληρώστε, υπογράψτε και επιστρέψτε την μαζί με μία επιταγή $40 για την ετήσια συνδρομή σας.

ΤΙΣ  ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ

Ανακοίνωση ακυρώσεως όλων των δραστηριοτήτων μας λόγω του COVID-19

Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι όλες οι μελλοντικές
 εκδηλώσεις μας ακυρώνονται λόγω πανδημίας κορονοϊού.

Συνοπτικά, από τώρα και στο εξής και μέχρις νεωτέρας ειδοποίησης ακυρώνονται οι ακόλουθες
εκδηλώσεις:

1. Μηνιαίες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Μηνιαίες Γενικές Συνελεύσεις
  3. Οι διετείς εκλογές της 2ης Δεκεμβρίου 2020 αναβάλλονται (μέχρι νεωτέρας)
  4. Παραδοσιακό γεύμα Ημέρας των Ευχαριστιών και διανομή φαγητού.
  5. Εορτασμός Πρωτοχρονιάς και Ετήσια Βραβεία φοιτητών κολεγίου

Τέλος και σε μεταγενέστερη ειδοποίηση, θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα συνεχιστούν οι
 δραστηριότητές μας.

Scholarship Awards Jan 9, 2019

Ορκομωσία τού Νέου Διοικητικού Συμβουλίου τού Οργανισμού Ιδιοκτητών Ακινήτων) Από αριστερά πρός τά δεξιά: JOHN LYMBERIS NIKI GEORGOPOULOS STEVE XANTHOUDAKIS JOHN MOYTAFTSIS GEORGE STAVROULAKIS STAVROS ZIONGAS GEORGE KITSIOS KONSTANTINOS OURANITSAS BISHOP MIDEIAS APOSTOLOS GEORGE ALEXIOU MARIA BOTSIOS POTOYLA LEMBESIS MIKE ARAPIS GEORGIA BABOULAS MARIA SPENTZOURIS ANGELO GEORGOPOULOS IRENE VASILAKOS

(Οι βραβευμένοι Φοιτητές, Μέλη τού Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ( Πρόεδρος Γιώργος Αλεξίου, Επίτιμος Πρόεδρος Γιώργος Κίτσιος, Ταμίας Μίκε Αράπις, Γραμματεύς Μαρία Βότσιος) Η Αντιπρόσωπος τού Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Κωνσταντινιδη Νίκη Κόκκινος, Ό Ευεργέτης τού οργανισμού Γιώργος Φακίρης καί ο επισκοπος Μηδείας Αποστολος.

Ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων έκανε ποδαρικό στο 2019 με ορκωμοσία του διοικητικού συμβουλίου και απονομή υποτροφιών σε 11 φοιτητές

Ολοκληρώνεται τον Ιούνιο η ανακαίνιση του νοσοκομείου Mt Sinai στην Αστόρια

GreekNews – March 4, 2017

Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη

Με την ολοκλήρωση των έργων της επέκτασης του Νοσοκομείου Mt Sinai τον Ιούνιο, η Αστόρια αποκτά ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο, που θα είναι στολίδι για την περιοχή.

Αυτό είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων. Γιώργος Κίτσιος, παρουσιάζοντας στη γενική συνέλευση της περασμένης Τετάρτης, την εκτελεστική διευθύντρια του επέκτασης του Νοσοκομείου Mt Sinai Queens, Caryn Schwab και τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο Ιατρικών Υποθέσεων, Δρα Brijen Shah, MD.

Η κ. Σουάμπ, με τη βοήθεια και φωτεινών διαφανειών, περιέγραψε το νέο εξαώροφο κτήριο, που έχει αναγερθεί δίπλα στο παλιό, τα νέα τμήματα που θα δημιουργηθούν και την κατανομή των χώρων. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον υπερσύγχρονο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, που σε συνδυασμό με νέους γιατρούς και προσωπικό που έχει προσληφθεί, θα συμβάλλουν στην παροχή καλύτερων ιατρικών υπηρεσιών στους κατοίκους της Αστόριας και γειτονικών περιοχών.

Εχει δημιουργηθεί ένα καινούργιο τμήματα για τα έκτακτα περιστατικά (emergency room) με πολλούς ιδιωτικούς χώρους για τον κάθε ασθενή.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχει το ακτινολογικό τμήμα, με υπερσύγχρονα μηχανήματα απεικόνισης. Το κέντρο θα χρησιμοποιείται κυρίως για τους εξωτερικούς ασθενείς, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται είτε την ίδια, ή την επόμενη μέρα.

Στον τρίτο όροφο υπάρχει το υπερσύγχρονο χειρουργείο, πενταπλάσιο σε εμβαδόν από το προηγούμενο. Με την προσθήκη καινούργιων γιατρών και την αξιοποίηση γιατρών από το κεντρικό νοσοκομείο Mt Sinai του Μανχάταν, θα μπορούν πλέον να γίνονται οι πολλά περισσότερα είδη εγχειρήσεων. Μάλιστα διαθέτουν και ρομπότ για πολύ λεπτές επεμβάσεις (Da Vinci XI), που χειρίζεται άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ υπάρχει τμήματα επεμβατικής ακτινολογίας (interventional radiology).

Ο τέταρτος όροφος θα χρησιμοποιηθεί για την παιδιατρική κλινική. Όπως είπε η Κάριν Σουάμπ, η κοινότητα της Αστόριας έχει αλλάξει, με πολλά νέα ζευγάρια που έχουν μικρά παιδιά κι αυτό αύξησε τις ανάγκες για εξειδικευμένες παιδιατρικές υπηρεσίες.

Επιπρόσθετα υπάρχει καρκινολογικό κέντρο.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί ευρύχωρος εσωτερικός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, επιλύοντας ένα πολυετές πρόβλημα και για τους ασθενείς, επισκέπτες και προσωπικό, αλλά και την περιοχή.

Στο παλαιό κτήριο του νοσοκομείο πρόσφατα τοποθετήθηκε νέο κλιματιστικό σύστημα. Διαθέτει 170 κλίνες και είναι σε διαδικασία ανανέωσης.

O Δρα Brijen Shah, MD ανέλεβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, μετατεθείς από το κεντρικό νοσοκομείου του Μανχάταν, μίλησε για την προϋπηρεσία του και τόνισε ότι νοιάζεται ιδιαίτερα για την φροντίδα των ηλικιωμένων. Υποσχέθηκε επίσης να εργαστεί με την κοινότητα για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Υπάρχει επίσης και ο έκτος όροφος του νοσοκομείου, που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί πως θα χρησιμοποιηθεί. Όπως είπε η κ. Σουάμπ, υπάρχουν κι άλλα προγράμματα τα οποία το νοσοκομείο θα φέρει στην κοινότητα τα επόμενα δύο χρόνο.

«Οπότε το έργο δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση αυτής της φάσης του», πρόσθεσε.

Τα δύο στελέχη του Mt Sinai Queens απάντησαν και σε πολλά ερωτήματα των μελών της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Ιδιοκτητών.